Wrath of Man Filmi Konusu, Oyuncuları, Fragmanı

Wrath of Man izle, Film Fragmanı, Oyuncuları, Konusu; Wrath of Man film imdb puanı, yorumları, ne zaman vizyona girecek ve vizyon tarihi için tıkla!

Wrath of Man film Hakkında

Uzun zamandır ne zaman vizyona gireceği merakla beklenen Wrath of Man filmi nihayet sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Gerek filmde rol alan oyuncuları, gerek filmin konusu gerekse kısa süre önce yayınlanan film fragmanı beklentileri yükseltti. Wrath of Man filmi konusu, yönetmeni, oyuncuları, fragmanı full hd tek parça izle, IMDB Puanı, yorumları, vizyon tarihi, ne zaman gibi soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Wrath of Man filmi ile ilgili yapılan yorumlara bakıldığı zaman gerçekten ilgi çekici bir filmin izleyicileri beklediğini görmekteyiz. Film ile alakalı detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Wrath of Man film konusu nedir?

Wrath of Man; oğlunun intikamını almaya çalışan gizemli bir adamın hikayesini konu ediyor. H, varlıklı ve güçlü bir adamdır. Ancak tüm bunlara rağmen o, her hafta milyonlarca dolar taşıyan zırhlı bir araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak işe başlar. H, olağanüstü yetenekleri sayesinde soygun girişimlerini engeller. Herkes onun çalışmasından memnundur ancak kimse onun neden bu şirkete girdiğini bilmemektedir. H'nin şirkette çalışmasının tek nedeni ise oğlunun ölümüne neden olanlardan intikam almaktır.

Wrath of Man film Fragmanı

Wrath of Man film Oyuncuları kimdir?

Wrath of Man Film yönetmeni Guy Ritchie üstlendiği Wrath of Man Filmi oyuncu kadrosu; Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

eniyifilmonerileri.xyz arasında yer alan Wrath of Man filmi hakkında aradığınız tüm bilgiler haberimiz de sizler için paylaşılmıştır.


Yorumlar